Верея и Славия не излъчиха победител, завършвайки 1:1 в двубой от 11-ия кръг на Първа лига.

Славия откри резултата в 17-ата минута чрез Ивайло Димитров, но домакините изравниха чрез Меди Фенуш. Попадение на Домовчийски в края на полувремето беше отменено поради несъществуваща засада.

През първата част срещата беше равностойна, като зрителите видяха два гола и едно отменено попадение.

Галин Иванов от Славия опита удар в началните минути на срещата, но не сполучи. Емил Мартинов пробва мерника си в 12-ата минута, но не сполучи.

Все пак активната игра на столичани позволи те да открият резултата Иван Минчев подаде към Мба, той от своя страна намери Ивайло Димитров и той опъна мрежата на Аргилашки в 17-ата минута.

Верея се добра до изравняването в 38-ата минута с перфектно двойно подаване между Фенуш и Андонов, като първият прониза вратата на Стергиакис.

Най-дискусионната ситуация дойде в края на полувремето, когато кристален гол на Домовчийски беше отменен поради несъществуваща засада.

Фрапантна грешка на съдиите в ущърб на Верея

През втората част Славия беше по-активният тим на терена, но създадените малобройни ситуации не донесоха резултат. Ивайло Димитров на няколко пъти беше на голова позиция, но не съумя да се разпише за втори път.

Отново спорна ситуация дойде пред вратата на Славия. Керкар изстреля отличен удар от далечно разстояние, вратарят изби, Нургалиев отново стреля, кълбото беше избито около голлинията, а футболистите на Верея поискаха гол в 85-ата минута на двубоя.

Имаше ли гол за Верея?

Заради протести срещу реферските отсъждания наставникът на домакините Илиан Илиев беше изгонен.““

Илиан Илиев беше изгонен от съдията 

В крайна сметка двата тима завършиха 1:1. Верея все още е на третото място с актив от 20 точки, Славия има 12 и е на осмата позиция.

Верея пуска жалба срещу съдиите

Стартовите състави на двата отбора:

Верея: Аргилашки, Илиев, Енчев, Мунин, Слаев, Витанов, Бенгюзов, Балде, Андонов, Фенуш, Домовчийски

Славия: Стергиакис, Мартинов, Димитров, Мба, Минчев, Велков, Велев, Ндонг, Иванов, Христов, Абуд

главен съдия: Станислав Ставров