Левски и Фернандо Каранга със сигурност не искат да чуят един за друг. Футболистът развяваше надуваеми секс-играчки, с които си навлече гнева на "синя" България, а пък после получи контузията, от която се възстановява и в момента именно на мач със "сините". 

Така че чувствата между двете страни със сигурност не са топли. Но това не пречи на таблоидите в Англия да смятат нападателя на ЦСКА за... футболист на Левски. С такава информация се изложи таблоидът "Дейли Мейл". 

Изданието написа, че южноамериканецът е вариант за трансфер в Рединг, както ви информирахме по-рано през деня. Но сгафи, че е нападател на Левски. Тази информация после беше поправена от редакторите на изданието. 

Но друго издание, което препечата дословно информацията от "Дейли Мейл", се изложи с непроверените факти. "Ивнинг Стандард" препубликува едно към едно информацията, но без промяната, че Каранга всъщност играе в ЦСКА. 

Иначе всички медии на Острова са категорични, че "кралските поданици" е по-вероятно да се подсилят с Теему Пуки от Брьондби, докато явно за Каранга ще останат само слуховете за Англия и объркването на клубната му принадлежност.