Един от вратарите на Левски обяви раздялата си с клуба с послание в социалните мрежи. Това е младокът Димитър Шейтанов, чийто договор със "сините" изтече, а двете страни не се разбраха за подновяването му. Ето и какво написа стражът:

"Днес беше последният ми ден като футболист на ПФК Левски София. Не знам откъде да започна… Десет години – това са хиляди тренировки, стотици мачове и толкова емоции – отдаденост, страст, воля, разочарования, лишения, щастие."

"През тези години прекарвах на стадиона повече време, отколкто където и да е другаде. Искам да благодаря на всеки един човек от този стадион, защото всеки от тях ми помогна да израстна като човек и спортист. Има хиляди моменти които никога няма да забравя и ще бъдат ценни уроци занапред в живота ми!"

"Горд съм с всички успехи, които постигнах, носейки "тежката" фланелка на Левски! Не всеки път успявах, но винаги давах максимума от себе си. Искам да благодаря на семейството и приятелите ми, които бяха до мен и безрезервно ме подкрепяха в трудните моменти."

"Професионалният ми път продължава другаде, но никога няма да забравя какво е да играеш за този отбор, никога няма да забравя моите съотборници, моите треньори и хората с които съм работил. Винаги ще помня хубавите ни моменти заедно! Моят дом е тук! Самоо Левски 💙 #samolevski", написа Шейтанов. 

В момента "сините" не могат да се оплачат от липса на вратари. В края на ноември те привлякоха юношата си Николай Михайлов, а освен това разполагат още с Божидар Митрев, Мартин Полачек, Николай Кръстев и младия Петър Иванов.