Старши треньорът на Локомотив Пловдив Войн Войнов положи усилия да овладее страстите, които го владееха след съкрушителната загуба с 0:5 на неговия тим срещу Пирин в 8-ия кръг на Първа лига. Наставникът на няколко пъти поднесе извинения към феновете на отбора и призна, че сам за себе си няма обяснение за случилото се.

„Смърфовете” буквално бяха неузнаваеми в Благоевград, а Войнов заяви, че е готов да подаде оставка на мига, ако е сигурен, че това ще има положителен ефект върху Локомотив.

„Не играхме нищо. Бяхме надиграни тотално. Освен едно голямо извинение на нашата публика, друго е излишно да говорим. Поемаме цялата отговорност, лично аз най-напред. Голямо, голямо извинение на нашите фенове, те не заслужват това. Аз лично нямам обяснение. Знам, че сега ще се изговорят много неща”, каза Войн Войнов.

Радуканов: Пирин изпълни всичко, което исках

„Не е проблем да си подам оставката, това е най-малкият проблем. Ако трябва, ще си тръгна, ако съм сигурен, че нещата от утре ще се променят. Аз обаче не съм сигурен.”

„Повече не бива да говорим, защото ще кажем доста глупости. Извинения от нашия отбор, извинения от мен лично. Предлагам да свършим дотук.”

„Според вас кой е решил Илко Пиргов два мача да не играе? Те са двама вратари, трябва да се даде шанс и на другия”, коментира още Войнов.