„Доколкото разбрах е имало игра с ръка. Така и на мен ми се видя. Какво да кажа повече. Не искам да коментирам вече ситуацията, тя е ясна“, заяви старши треньорът на Славия Владимир Иванов след равенството 1:1 с Дунав в Разград.

Дунав изравни със спорен гол, при който Олексей Ларин игра с ръка в наказателното поле на Славия.

„След едно много силно първо полувреме създадохме 4-5 стопроцентови ситуации за гол и успяхме да отбележим. През втората част изгубихме малко инициативата, но също имахме ситуации за гол. Доволен съм от старанието на футболистите и че показаха доста прилична игра. Ще продължаваме напред и да подобряваме още играта си. Видя се, че нашият тим има потенциал и се надявам по-бързо да покаже истинското си лице“, коментира още Владо Иванов и добави:

„Колеблив сезон с някои доста добри игри. Така е във футбола. Нашият отбор тепърва се изгражда и мисля, че занапред ще играем по-добре. Вярвам в момчетата и смятам, че ще се справим. Може би и липсата на късмет оказа влияние да не вземем това, което ни се полага. Доволен съм от всекидневната работа и старанието. Въпросът е с времето грешките да са по-малко.“

„Амбициите ни са да успеем да се преборим с отборите в нашата група и да вземем първо или второ място. Да изиграем мачовете си по начина, по който ние желаем. Трудно ще е и ще трябват много усилия. Всеки мач, който ни предстои за нас ще е като финал“, заяви още Владимир Иванов.