Дългогодишният футболист на Левски Владимир Гаджев очаквано си пожела победа за “сините” в дербито срещу ЦСКА от 35-ия кръг на Първа лига. Двубоят е от 18:30 часа и можете да го гледате пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Също така можете да го проследите минута по минута на GONG.BG, както и на живо по честотите на Дарик радио.

“Надявам се, разбира се, Левски да спечели. На живо не съм гледал Левски от миналия сезон. Нямах възможност да ги гледам на живо, но определено ги следя. Предвид класирането, би трябвало позицията, която се намират да е заслужена. След като се намират на това място, значи са заслужили да бъдат там. Дали отива на Левски? Не, но трябва много работа, много борба и в бъдеще ще имаме успехи.

“Макар да е шести мач за сезона не би трябвало да омръзва. Така е създаден формата, че и занапред ще бъде така. Не би трябвало да омръзва един такъв мач”

Влади Гаджев бе попитан и за шокиращата загуба на “сините” във финала за Купата на България срещу славия: “Гледах го мача по телевизията. Случват се и такива неща. Не винаги по-добрият отбор печели. До 65/70-ата минута играта на Левски ми хареса и резултатът трябваше да е друг, но в крайна сметка това е футболът. Трябва да поздравим отбора на Славия.”