Отборът на Витоша Бистрица ще домакинства срещу Левски и ЦСКА на Националния стадион в предстоящите мачове от Първа лига. Макар съоръжението в Бистрица да е готово и вече дори да прие няколко срещи от Първа професионална лига, ръководството на бистричани прецени, че е далеч по-добре да домакинства на "сини" и "червени" в центъра на София. 

Очаква се, предвид солидната фенска маса, на която се радват предстоящите съперници, интересът към въпросните два мача с участието на Витоша да бъде по-голям от нормалното. За да бъде максимално удобно, достъпно и най-вече сигурно както за феновете на бистричани, така и за тези на Левски и ЦСКА, въпросните срещи ще се изиграят на "Васил Левски". 

По програма тимът на Костадин Ангелов приема 26-кратния шампион на България в следващия 16-и кръг- на 19 ноември, неделя, от 17,30 часа. Сблъсъкът с ЦСКА от 19-ия кръг пък е насрочен за 3 декември, неделя, също от 17,30 часа. 

Витоша Бистрица на два пъти вече бе домакин на Националния стадион. Бистричани спечелиха историческа първа точка в елита именно на "Васил Левски", след като завъртяха равенство 1:1 с Етър. Броени дни по-късно "зелените" се дадоха трудно на шампиона Лудогорец (2:4), като на два пъти дори повеждаха в резултата.