Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов бе специален гост в предаването „Събуди се“ по NOVA по случай 50-годишния си юбилей, който бе през седмицата.

Специалистът, който в момента е без отбор, за пореден път коментира събитията в „синия“ клуб. Той сподели, че на „Георги Аспарухов“ повтарят грешките на ЦСКА от преди години.

„Аз ще кажа няколко неща. На мен наистина ми беше болно едно нещо. През 2007-2008 година започна един процес в ЦСКА, който беше един процес на лъжата. Дълги години се поддържаше една лъжа – как лицензът им е взет фалшиво и т.н. Ние в Левски не видяхме тяхното лошо и започнахме паралелно да повтаряме техните грешки. Повтаря се една твърда лъжа – как всичко е добре, как всичко е наред, как всичко, което хвърчи се и яде“, коментира Вуцов.

Тити Папазов: От години нещата в Левски се правят само за момента

„Лошото е, че аз продължавам да съм на мнението, че тази лъжа продължава да се повтаря и днес. Не съм на мнението, както се повтаря постоянно, че отборът играе прекрасно, как нещата са страшни и проблемът е толкова малък и едва ли не с пръчка ще се отстрани и сега говорим за шампионска титла“, каза още той.

„Когато кажеш истината за Левски, там всички започват страшно да подскачат. Как е възможно, започват анализи, как този ни мрази и т.н. Не, просто казваш истината. Когато кажеш истината това боли“, завърши Вили Вуцов.