Юбилярите Тити Папзов и Вили Вуцов бяха специални гости в предаването „Събуди се“ по NOVA. През седмицата двамата празнуваха своя 50-ти рожден ден.

Освен за това как са преминали празненствата, двамата коментираха и случващото се в любимия им Левски.

„Процесите във футболния Левски са тежки. Левски е нещото, което калкулира най-голяма любов в държавата. Винаги съм се отнасял с уважение към ЦСКА също, защото това са двата колоса на българския спорт. Наистина те формират общественото мнение“, коментира Тити Папазов.

Вили Вуцов: В Левски подскачат, когато им кажеш истината

„Ако трябва да бъдем откровени, аз имам много добри отношения с Тодор Батков. По стечение на обстоятелствата и организацията на 100-годишния юбилей имаше дни, в които си говорихме по час-два с него. Този човек доста се отвори пред мен, разказа ми доста неща за цялостната история в Левски. Още тогава бях убеден, че ние феновете може би ще съжаляваме един ден“, продължи баскетболният спец.

„Феновете на Левски трябва да бъдат със съзнанието, че са фенове на отбора на Апостола. Има много проблеми, които трябва да се решат в Левски и те трябва да започнат от нас феновете и да бъде оставен отборът. Не искам да хвърлям вината върху нас. От години нещата в Левски се правят за моментната ситуация. Отричат се нещата, които прави Кирил Домусчиев, но той доказа, че могат да се случат нещата с добра организация. Ако Левски ЦСКА имат организацията на Домусчиев, тогава голямата фенска маса и поддръжка ще даде разликата и ЦСКА и Левски ще бъдат над Лудогорец“, завърши Тити Папазов.