"Не може с отбор като Лудогорец от 5 гола да направим 3 елементарни грешки. Няма как да искаме добър резултат. Тежко ни е на всички. Извиняваме се на хората, които ни подкрепиха, а не успяхме да ги зарадваме", коментира старши треньорът на Дунав Веселин Великов след поражението с 0:5 от Лудогорец в 6-я кръг на Първа лига.

"Това се случва за първи път - такива елементарни грешки да докажем. Даже бих казал, че до 25-ата минута стояхме добре. Недопустимо е за отбор като нашия да прави такива грешки. Трябва да имаме и малко класичка да вкарваме такива положения. Създаваме положения, а не можем да отбележим. Не знам на какво се дължи това. Много неща в нашия тим не са наред, не само в техните глави. Имаме много неща да подобряваме. Мъчим се, винаги даваме максимума от себе си, но за съжаление не се получи", добави още Веско Великов и продължи:

"Имаме и спортно-технически, и в организацията да подобряваме много. В момента най-важното е отборът да реализира тези положения, които създаваме."

"Моето желание да се вземе дефанзивен халф. Ивайло Петков и аз сме разговаряли с футболисти, вече зависи от ръководството да привлечев футболисти. Разбира се, че съм оптимист. Лудогорец за първи път ни побеждават с такъв голям резултат. Няма как да искаме нещо повече, ако правим такива елементарни грешки", завърши треньорът на Дунав.