Един от най-опитните футболисти в Левски Веско Минев не скри почудата си от празните трибуни на стадион „Георги Аспарухов“ по време на мача с Черно море, който „сините“ спечелиха с 1:0 отново заеха първото място в Първа лига.

„Да, наистина, Черно мор е неприятен съперник. Отново обаче създадохме доста положения, те имаха едно или две, но радващото е, че продължаваме без загуба и без допуснат гол на „Герена“ в първенството. Нормално е, че през второто полувреме напрежението да ескалира. Все пак се срещат два здрави отбора и е нормално да има здрави единоборства, но в рамките на нормалното“, коментира Минев.

„Никой не е очаквал да нямаме загуба след първото завъртане на мачовете от първенството. Може би ние вътре в съблекалнята си вярвахме и се надявам, че сме убедили хората, че с малко подкрепа, имаме нужните качества да се преборим.“

„Не знам защо няма хора по трибуните. Първи сме, но не знам защо няма. Важна е тази победа за самочувствието и да задържим първото място. Радващо е, че победихме и се продължаваме да сме на върха“, сподели още той.

„Няма идея как ще завърши мачът между Лудогорец и ЦСКА. Един от двата отбора ще загуби точки. За нас е най-добре да го направят и двата тима“, каза още Веско Минев.