Капитанът на Левски Веселин Минев разкри, че всички в отбора са разбрали на разбора, че Люпко Петрович си тръгва и няма да води отбора занапред. Тази новина шокира "синята" общественост в навечерието на мача с Берое, който все пак столичани спечелиха с 2:0. 

"От клуба в понеделник или вторник ще излязат с официално становище и тогава ще разберем подробности. Доколкото разбрах, здравословни проблеми имал човекът. Ние разбрахме преди мача, че си тръгва", заяви Минев и разкри, че всички премии са изплатени на отбора, което беше една от точките за оставката на сърбина.  

"Не знам мотивите на Петрович. Не е за премиите, защото досега каквото са обещали, са го плащали. Оттук-нататък, имам обещание, че ще продължим да играем за премии. Но не е това най-важното, ще видим в понеделник-вторник какви са мотивите." 

"Това е негово лично решение, на нас не ни се отрази, както видяхте. Не сме си говорили повече, само дойде сега да ни благодари, ние му благодарихме също. Не вярвам това да разстрои отбора", сподели Минев и коментира заместниците му Асен Букарев и Елин Топузаков. 

"Естествено е, че когато Люпко си тръгва, това да е загуба за Левски. Но в лицата на Топчо и Буки имаме достойни заместници. Те познават обстановката, наясно са с всичко. Няма напрежение, ние всички ги подкрепихме. Труден момент е, все пак им казаха на разбора, че треньорът си е тръгнал. Но благодарение на тях се справихме идеално." 

"Имахме разговор и с Евгени Русев, всичко в клуба е нормално и така трябва да бъде", завърши капитанът на Левски.