Президентът на Славия Венци Стефанов се изказа ласкаво за ЦСКА-София и нападна Лудогорец малко след мача на тима си с Монтана. Той сподели, че е съгласен с думите на боса на "червените" Гриша Ганчев, който наскоро обяви, че разградчани играят с "подизпълнители". 

Сега Стефанов се съгласи с тези негови думи и добави, че според него "червените" играят честно, а същото в голяма степен се отнасяло и за Левски, макар за "сините" да направи и уговорки. 

"Дали има отбори с подизпълнители? Да, напълно съм съгласен с Гришата. С тези, новите, ако не всички, то поне 2-3 са подизпълнители на Лудогорец. Убеден съм, че Левски и ЦСКА играят честно, макар че Левски пак се опитват да... Но ЦСКА си играе честно", сподели Венци Стефанов. 

Той пак запя старата песен на нов глас, че според него Славия постоянно е ощетяван и затова е в такава незавидна позиция в класирането. 

"Надявам се, че през пролетта ще сме в шестицата, все пак има много мачове тогава. Убеден съм, че след Нова година ще сме по-силни. Иска ми се още да няма удари под пояса срещу нас, да има честно съдийство и повече хора по стадионите", заяви Стефанов и говори за селекцията на отбора. 

"Въпросите с новите попълнения ги задавайте на Владо Иванов, аз съм негов покорен слуга в това отношение. Не мога тази услуга с Меси и Роналдо да му свърша", завърши президентът на Славия.