Наставникът на Дунав Русе Веселин Великов заяви, че на русенци е нужда една победа и ще излязат от затрудненото положение, в което се намират. Специалистът коментира още пред DIEMA SPORT, че е трудно да се говори след поражението от Локомотив Пловдив, което дойде в последните секунди.

Двата отбора играеха при 1:1, а в 4-ата минута на добавеното време Симеон Райков направи 2:1 в полза на „смърфовете“, наказвайки груба грешка в отбраната на „драконите“.

„Трудно се говори след такъв мач. Трябва да се вдигнем. Този мач заслужавахме точка, но такива са нещата и трябва по най-бързия начин да се отърсим и да мислим за следващия мач“, започна Великов.

„Няма срамно да загубиш от Лудогорец, но този мач последната секунда, много ни е тежко на всички. Трябва да се вдигаме“.

„Отборът на Локо Пд нямаше чисто положение пред нашата врата второто полувреме. Ние за второто полувреме искахме да сме по-напред да сме по-концентрирани. Защитниците и халфовете се ставиха добре“.

„Втората част направихме офанзивни смени. Нашата цел е да се вдигнем психически и да сме готови за следващия мач с Витоша“, добави специалистът.

„Отборът играе добре. Днес имахме 4 чисти положения. Трябва ни една победа и мисля, че ще се вдигнем“, коментира Великов.

„Мисля, че стадионът ни е в окаяно състояние. Дано хората вземат мерки и това да се оправи“, допълни за стадиона в Русе Великов.

„Дренажът е в окаяно състояние. Подава се и мрежата под чимовете. Да се надяваме, че фирмата, която прави ремонта ще се вземе в ръце и всичко ще се оправи. Вече са направени крачки, за да се оправят нещата“, завърши Великов.