Бразилският ас на Лудогорец Вандерсон се отличи с гол и съвсем заслужено получи шампанското за Играч на мача. Той обяви, че е нормално с всеки мач разградчани да изглеждат все по-добре и това си е проличало срещу Черно море.

"Нашият отбор с всеки изминал мач става все по-добре физически. Абсолютно нормално е с всеки изминал ден да се подобряваме. Черно море е добър отбор и ние трябваше да бъдем концентрирани през целия мач", заяви Вандерсон пред DIEMA SPORT и сподели рецептата за успехите.

"Нашият отбор тренира всеки ден и всички знаем много добре какво да правим на терена и в защита, и в атака. Постоянно се подобряваме и автоматично ни се получава да сме по-добри във всеки двубой", добави Вандерсон и обяви, че не е притеснен от факта, че бележи по-рядко.

"Този сезон не вкарвам много голове, но отборът продължава да печели. Най-важното е Лудогорец винаги да е на първото място", добави Вандерсон и анализира как се е стигнало до попадението му.

"Атакувахме много добре, получих топката от слаб шут на Анисе и имах добра възможност от хубава позиция да отбележа гол", завърши бразилският ас на шампионите след края на двубоя.