Вандерсон не попадна в групата на Берое за предстоящия двубой срещу Ботев Пд. Футболистът на „зелените“ няма да вземе участие заради травма, получена по време на последния шампионатен мач срещу Верея.

В събота, 1 декември Берое гостува на Ботев в мач от 17-ия кръг на Първа лига. Срещата в кв. Коматево започва в 15:00 ч. и ще бъде ръководена от Георги Давидов от Велико Търново. Срещата ще можете да проследите по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA, GONG.BG и Дарик радио.

Ето групата на „зелените“ за мача:

Душан Перниш, Георги Аргилашки, Милен Желев, Камен Хаджиев, Георги Ангелов, Александър Василев, Мешка, Иван Бандаловски, Борислав Цонев, Драгош Фирцулеску, Рубен Бриджидо, Иван Минчев, Матеус Леони, Алекандър Цветков, Мартин Камбуров, Владимир Гаджев, Мартин Райнов и Алфредо.

Берое заема 4-та позиция с актив от 30 т., а домакините са 5-ти с 26 пункта. В последните си 5 шампионатни двубоя Берое записа 3 победи, 1 равенство и 1 загуба, а „жълто-черните“ са с 3 победи и 2 загуби.

Водещ голмайстор за сезона до този момент  за „зелените“ е Мартин Камбуров с 10 попадения, а за противника са Стивън Петков и Тодор Неделев с по 5 гола.