Името на най-добрия футболист на Лудогорец за годината ще стане ясно в събота, 2 декември. Изборът бе организиран от две от фен фракциите на шампионите – Green Ladies и Green Front '09.

Феновете гласуваха в онлайн анкета, в която избраха: най-добър вратар, най-добър защитник, най-добър полузащитник, най-добър нападател, футболист с най-голям принос в Лига Европа и Шампионска Лига, най-проспериращ млад талант от школата, най-добър треньор в ДЮШ и най-добър футболист за годината.

Церемонията е насрочена за 19,00 ч. в Общинския културен център в Разград. Събраните от билети средства ще бъдат дарени на детско отделение в разградската болница. За същата благотворителна инициатива ще отидат и средствата от базар от коледни сувенири, изработени от съпругите на футболистите.

Той ще бъде подреден пред залата във фоайето на Новия театър. Също за благотворителност са предназначени и приходите от таен търг за фланелка и топка с автографи. Пред залата ще има урна, в нея всеки желаещ да участва в търга, ще пусне листче с името си и сумата, която е готов да даде, за да стане собственик на фланелката или на топката.

Най-високите цени ще бъдат обявени по време на церемонията на награждаването. Музикалната част от нея ще включва изпълнения на млади разградски таланти.