Информациите, че крилото на ЦСКА Едвин Джеси е бил харесан от сензацията в английския елит през този сезон Уулвърхемптън, се оказаха изкуствено надут балон. Те се появиха в някои родни вестници, но се оказа, че в английския клуб дори не са чували за ганаеца. 

Във въпросните издания се спекулираше, че крилото е бил наблюдаван от "вълците" и през зимния трансферен прозорец, но според журналиста Майк Пайндийн, който следи трансферните сделки на отбора от много дълги години насам и който се смята за най-достоверния източник за трансфери на "Молиню", няма такова нещо. 

С отварянето на трансферния прозорец на 1 юли Джеси ще навърши 28 години, което го прави все по-малко атрактивна трансферна цел за отборите на Острова, които предпочитат да дават сериозни пари за по-млади играчи или ако плащат скъпо, го правят само за доказани имена. 

"Силно се съмнявам да сме имали какъвто и да било интерес за този играч, макар че е ясно, че ни предстои много интересно лято с много сделки", споделя Пайндийн по повод трансферните намерения на ръководството на Уулвс.