Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру записва повече от впечатляващ сезон с фланелката на разградчани. Доказателство за това са 24-ите му гола в общо 27 мача в Първа лига. Очаквано, доброто представяне на румънския нападател води до интерес от страна на други клубове.

Лудогорец изстудява шампанското и чака нова издънка на ЦСКА

Полското издание "Sportowe Fakty" разкрива, че турският Чайкур Ризеспор, който се подвизава във втората дивизия, проявява най-силен интерес към футболиста.

От ръководството на Чайкур Ризеспор са осъществили контакт с Кешеру още през зимата като са се надявали да привлекат футболиста веднага щом договора му изтече през лятото. Няколко месеца по-късно обаче нападателят взе решение да поднови договора си с Лудогорец за още две години.

Джентълменът Кешеру подкрепи Фернандо Каранга

"Fotomac" съобщава, че от турския клуб не са се отказали да привлекат Кешеру. От Чайкур Ризеспор искат да подсилят значително състава си, тъй като догодина тимът ще играе в първа дивизия. Към момента те са лидер в класирането с актив от 63 точки. 

Чайкур Ризеспор обаче ще трябва да пръсне сериозна сума пари, ако иска да привлече нападателя. Според "Transfermarkt" цената на футболиста възлиза на 3,5 милиона евро, а евентуална оферта за него сериозно би хвърлила в размисъл "орлите".