Никакво раздвижване няма все още около селекцията на ЦСКА. Това призна наставникът на отбора Стамен Белчев, като очаква да има повече яснота около новопристигнали и напускащи до края на седмицата. 

Засега е ясно единствено, че с "червените" зимна подготовка ще започнат трима от юношите, които досега е подвизаваха в дублиращия отбор. Това са Ангел Лясков, Тонислав Йорданов и Слави Петров. 

Низвергнатият доскорошен капитан Борис Галчев също се чака на старта на подготовката, а до края на седмицата ще е ясно дали ще бъде освободен, или ще получи един последен шанс до края на договора си. 

"За началото на подготовката най-вероятно някои от чужденците ще закъснеят заради времето. Навсякъде в Европа е така. Чакаме ги довечера да се приберат, трима юноши днес  ще се присъединят. Това са Ангел Лясков , Тонислав Йорданов и вратарят Слави Петров."

"Тези тримата са на този етап, има още момчета с качества, но всичко зависи от тях. Когато покажат, че израстват и се развиват професионално, ще намерят място в ЦСКА. Стига да покажат качества, ще разчитаме на всеки един от тях", сподели Белчев и говори за евентуалната раздяла с играчи.

"Със сигурност с някои от футболистите ще се разделим. Те днес ще са тук, но до края на седмицата ще има яснота. Нека видим кого ще привлечем. След 2-3 дни ще има по-голяма яснота на кои футболисти няма да разчитаме."

"Галчев днес трябва да е тук, ще преценим. Изцяло отговорността е моя. Мога да чуя мнението на много хора, но накрая аз ще реша.  Мога да чуя мнението на много хора, но накрая аз ще реша", сподели още треньорът на "червените".