Изпълнителният директор на ЦСКА Трифон Попов остана доволен от представянето на тима по време на лагера в Австрия. В него "червените" записаха пет победи в петте си двубоя, като това е направило щастливи всички в отбора. Единственото, което разваля настроението в лагера е неяснотата около участието в Лига Европа. 

ЦСКА беше изваден от жребия минути преди провеждането му, като веднага ръководството обжалва пред Спортния арбитражен съд в Лозана. Трифон Попов потвърди, че в понеделник вече всичко трябва да е ясно. Такава информация циркулираше в медийното пространство от известно време, а сега един от най-висшите фактори на "Армията" го потвърди.  

ЦСКА се прибира в България днес

"Казусът с Лига Европа се отразява, бяхме планирали в четвъртък да участваме в жребия, да се готвим за мачовете. Но това наистина малко обърква плановете, ако няма да участваме. В понеделник очакваме повече яснота. Но това разбира се, че обърква всичко", сподели Попов пред официалния сайт на ЦСКА. Той сподели и вижданията си за лагера в Австрия.  

Каранга: Предстои ни още много работа

"Много съм доволен, не само от контролите, но и от целия лагер, от тренировъчния процес, както и условията, които ни предложиха в Австрия. А от контролите с тези победи с много голове няма как да не сме много доволни. Разбира се, че ни радват успехите. Те са важни за самочувствието на отбора и сплотяването на момчетата. Доста добър лагер стана." 

Стамен Белчев: Готови сме за първенството

"Видя се израстване и сред новите попълнения, както и момчетата, които бяха тук миналата година. Аз лично съм доволен, но трябва да питате треньорите", сподели шефът на "червените" и коментира селекцията, която според него няма да бъде на всяка цена, а ще се взимат само достатъчно качествени играчи. 

ЦСКА с пет от пет, вкара пет на азери

"Има още доста време до затварянето на трансферния пазар. Очакват се нови попълнения. Може да се надгради още отборът, но не на всяка цена. Ако взимаме нови, те трябва да имат по-големи качества от наличните ни играчи. В момента съм оптимист за колектива на този отбор, вижда се израстването, надградено е като отбор", завърши Попов.