Наставникът на Верея Небойша Миличич определи като много тежка ситуацията с тима му в момента. Старозагорци паднаха с 0:1 в гостуването на Септември и продължават вече 25 мача поред без победа. Според него обаче успехът на съперника е напълно заслужен.

"Ситуацията е много тежка, очаквахме днес да вземем добър резултат. Първото полувреме не беше толкова лошо, но не играхме добре след почивката. Кризата може да мине, само ако работим повече. Очевидно напред не сме убедителни. Мисля, че последните мачове показват това. А и Септември бяха по-добре физически от нас, което прави победата им заслужена", заяви сърбинът пред NOVA SPORT.

"Съдията даде продължение от три минути, а три минути не се игра само при ситуацията в края с контузията на вратаря. Трябваше да е пет минути продължението. Но това не е важно толкова, не е оправдание. Честитя на съперника, нямам какво повече да кажа", сподели още треньорът като коментар на ситуацията в края, когато иска повече продължение от рефера Георги Кабаков.

"Показахме, че можем да се променим, но от Левски паднахме с 0:7, за Купата паднахме с 0:3, но сега не бяхме толкова слаби. Просто ни липсваше да отбележим гол. В следващия амч ще видим какво ще покажем, трябва да поработим малко психически. Трябва да работим повече да не получаваме такива леки голове, това е голям проблем", завърши Небойша Миличич.