Наставникът на Верея Небойша Миличич остана доволен от резултата в домакинството на Локомотив Пловдив. Старозагорци взеха една от малкото си точки след равенството 2:2, а според сръбския специалист това е заслужен резултат.

"Този мач беше отличен за нас и преди, и след почивката. Играхме на контраатака, имахме добри шансове. Успяхме да накараме противника да не ни притисне в нашата половина и сме доволни от резултата", заяви Миличич пред NOVA SPORT и сподели какво е попречило на тима му да стигне дори до победата.

"Имахме добри ситуации, не успяхме обаче да ги завършим. Липсваше ни ударът, но бяхме близо до гола. Играчите дадоха всичко от себе си, играха добре и трябва да сме доволни от всичко. Резултатът е такъв, макар да бяхме близо до победата", добави специалистът и разкри какво иска да промени, за да се подобри представянето.

"Искам да гледаме малко по малко, мач по мач. Предстои ни време за подготовка, после и зимна почивка. Искам да привлечем някои играчи, за да имаме повече сигурност и да търсим по-често победите и да ги постигаме", сподели още Миличич и говори за селекцията в клуба, както и за двамата напуснали през седмицата.

"Клубното ръководствои разговаря с играчи. Двамата напуснали изявиха желание да напуснат, така че нее проблем. Двете момчета бяха коректни, но имаха желание да се върнат у дома и затова се стигна до тази развръзка", сподели още Миличич и накрая говори за следващото предизвикателство пред тима си.

"Ще дадем всичко от себе си в следващия мач, това е целта пред нас. Искам всички да даваме всичко от себе си и така ще постигнем добър резултат", завърши сръбският специалист.