Треньорът на Маритимо Даниел Рамош заяви, че донякъде е доволен от равенството 0:0 срещу Ботев Пловдив в първия мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Реваншът, който ще определи кой от двата тима ще продължи похода си в турнира е на 3 август в Мадейра.

Ботев не разгада възела на Маритимо, ще се пробва пак

“Това е добър резултат за нас. Нашата първоначална идея обаче бе да спечелим този мач. Изправихме се срещу добър отбор, който ни създаден много трудности, но в крайна сметка резултатът остава отворен. В реванша ще опитаме да бъдем още по-добри”, каза Рамош.

“Няма конкретен футболист, който направи разликата. Халфовете на Ботев са много добри, нападателят им притежава добра техника, имат и бързи крила. Като цяло са добре организиран отбор”, допълни той.

Киров: Важното е, че не допуснахме гол

“Моите амбиции и тези на Маритимо са да се класираме в груповата фаза. Това е един от нашите основни акценти през настоящия сезон. Ще анализираме този мач, ще подобрим някои апсекти в играта си и други върху, които ще работим повече, за да победим в следващия мач”, каза треньорът на портгуалския тим.