Лудогорец проявява повече от сериозен интерес към бразилския офанзивен халф Марсиньо или поне така твърдят медиите в родината на футболиста. Но по всичко изглежда, че 23-годишният талантлив играч ще поеме в друга посока. 

Според изданието "Глобо Спорте", той е много близо до преминаване в корейския шампионат. Неназован все още местен елитен тим е готов да надцака разградчани за него, като интересът му датира още от началото на месеца и преговорите са започнали. 

Марсиньо е под наем във Форталеза до 31 декември, но всъщност е собственост на гранда от Порту Алегре - Интернасионал. Именно с ръководството на този клуб корейците вече са стартирали разговорите и се надяват на добра развръзка. 

Шефовете на Интернасионал искат да го продадат, при това възможно най-скоро, за да заделят средства за селекцията си за новия сезон. Освен него ще бъдат продадени и други от играчите под наем, за да може да има по-мащабни покупки през януари. 

Иначе Марсиньо е бил препоръчан на Лудогорец от новия анализатор в клуба Лукас Оливейра, който дойде само преди няколко дни в Разград. Преди това той работеше в гранда от родината си Гремио.