Старши треньорът на Левски Елин Топузаков заяви след победата над унгарския Уйпещ, че „сините“ ще играят с двама нападатели през пролетта. Българският тим се наложи с 2:1 пред погледа на собственика Спас Русев, а наставникът на отбора за първи път използва различна схема на игра с трима защитници.

„Имаме още мачове, в които ще изчистим стила. Със сигурност стояхме добре днес. Засега ще играем с двама нападатели. Обичам атакуващия стил на игра. Левски трябва да бъде гъвкав, трябва да сменя стила на игра. В домакинските мачове трябва да имаме повече атакуваща мощ. С двама нападатели е по-добре отколкото с един“, коментира Елин Топузаков пред клубната телевизия.

„Имаме леки наблюдения над Принс Сайдее и затова идва и на проби. Ще му дадем период от 7 до 10 дни , за да се запознаем с качествата му, а след това ще преценим дали ще можем да разчитаме на него. Не знам дали ще игра в следващата ни контрола. Трябва да видим какво е физическото му състояние, но със сигурност ще вземе участие в някой от мачовете“, продължи специалистът.

Относно повторния дебют на Антон Огнянов за Левски, Топузаков каза: „Антон беше изостанал леко с подготовката. Той наваксва с допълнителни кондиционни тренировки. Пускането му в игра днес беше малко форсирано, но исках да усети атмосферата. Оттук нататък не трябва да приличаме някого на всяка цена.“

„Публиката тук винаги ни е подкрепяла. Има много българи тук, дори имам роднина, който живее тук. Публиката се радваше на положенията и атакуващата ни игра. Не мисля, че смяната на спортния директор ще промени нещо. С Боримиров се познавам отдавна. Момчетата не ги интересува кой ще бъде шеф, тяхната работа е да тренират и играят на терена. Ще седнем да си поговорим с него и собственика Спас Русев.“