Старши треньорът на Берое Александър Томаш коментира поражението с 1:4 от Локо Пд в мача от 24-ия кръг ба Първа лига. Той заяви, че заралии са се поддали на емоциите и така са паднали в клопката на „смърфовете“. Специалистът подчерта, че разумът трябва да е водещ и допълни, че някои неща в тима му не му допадат и ще вземе нужните мерки.

„Много лош резултат за нас. Мога да разделя мача на две части. Мисля, че започнахме по-добре, до червения картон нашият тим искаше да играе футбол. Успяхме да поведем, но след червения картон се наруши това, което имахме като идея. На полувремето бе трудно да обясня на играчите, че не бива да мислят за съдията, а трябва да се концентрираме върху това, което искаме да направим ние. Въпреки че бяхме 60 минути с играч по-малко, положения имаше пред Камбуров, Желев. Можеше да се върнем в мача. и трите гола на Локо Пд бяха на контраатака. Не съм съгласен с някои неща, които се случват в нашия тим и ще вземем мерки. Говоря за червения картон. Говорихме преди това, че ще има провокации, но пак мисля, че бяхме отбора, който искаше да играе футбол, но не ни се получи. Не мога да кажа, че сме прегорели. Влязохме по най-добрия начин, но когато емоциите взеха връх над разума нещата не се получиха при нас“, започна специалистът пред DIEMA SPORT

„Не съм тук, за да се оправдавам. По най-бързия начин трябва да внесем нужните корекции. Аз знам, че тези футболисти могат. Въпреки че бяхме с човек по-малко им казах, че искам да играем футбола, който тренираме и който искам. Донякъде се получи. Но не ми хареса, че се подадохме на емоциите с дългите топки, единоборствата, накъсването на играта. Паднахме в капана на Локо Пд“.

„Срещу всеки отбор очаквам да излизаме да се надиграваме и да печелим. Това, че днес не се получи, отговорността знаете кой я носи. Но пак казвам, емоциите не бива да са водещи. Това е проблемът при нас“, допълни Томаш.