Наставникът на Берое Александър Томаш коментира поражението на заралии от ЦСКА с 0:1 в контролна среща. Той отсече, че не е магьосник, за да наложи веднага стила на игра, който иска да вижда, като отказа категорично коментар за слуховете за Димитър Бербатов.

„Полезна проверка. Търсим себе си и начина си на игра, стила си. Първото полувреме излязохме респектирани и това ни създаде проблеми. ЦСКА тепърва ще играе и по-добре“, започна Томаш.

„Срещу организиран отбор, физически добре сложен, това създава проблеми. Но човек, когато работи и дава всичко от себе си, резултатът ще си дойде. Румънците са добри играчи, но не са на това ниво, което се иска. Ще им трябва време - нова обстановка други изисквания. Както за тях, така и за всички, искаме различни неща да практикуваме

„Аз не съм магьосник. И аз искам още днес да го видя, но това е начинът. Това е пътят. Създадохме и ситуации. Това са неща, които тренираме“, добави Томаш.

„Липсва и малко класа, и самочувствие, и организация в определени моменти. Но това са неща, които ще ги работим“.

Запитан за това, че в първия кръг на Първа лига Берое ще се противопостави на Верея, Томаш обясни: „Казах ви, че там оставихме семейство. Хора отдадени на клуба си и ние сме професионалисти и ще дадем всичко да победим. Верея е добър отбор“.

„Търсим футболисти, наблюдаваме гледаме, но дали ще дойдат не мога да съм конкретен“.

За финал Томаш бе попитан за слуховете, че Димитър Бербатов може да подпише с Берое, Томаш каза: „Може да се избяга от този въпрос и аз ще избягам“.