Футболистът на Берое Камен Хаджиев заяви, че наставникът на заралии Александър Томаш му е казал, че трябва да се докаже в старозагорския тим. Той добави, че се е върнал у нас, за да помогне на беройци. За последно Хаджиев защитава цветовете на холандския Фортуна, който играеше във втора дивизия.

„Свързаха се мен хора от Берое. И така станаха нещата. Реших да се върна и да помогна на отбора“, започна Хаджиев.

„Все още не знам каква е целта. Искаме да играем за феновете да играем добър футбол“.

„Не сме работили с Томаш. Каза, че не ме знае и трябва да се докажа“, добави Хаджиев.

Запитан за периода му във втородивизионния холандски състав Фортуна, Хаджиев обясни: „Новото е високо. Млади момчетата. Гледат да ги развиват. Залагат повече на младите. Хубави бази и терени. Уникално е. Пожелавам на всички млади играчи да излязат извън България да видят какво е“.

„По принцип шефовете искаха да ми удължат договора, но Берое се свърза с мен и аз исках да се върна да помогна тук, вместо да играя в чужбина в състав без големи претенции“.

„Ще видим как ще протече сезонът . Надявам се да помогна на отбора с каквото мога. Живи и здрави, то ще си покаже. Всички ме приеха добре в Берое. Има добра организация – терени, бази. Треньорът се опитва да създаде добра атмосфера. Следях какво става в България и във футбола ни“, завърши Хаджиев.