Наставникът на Берое Александър Томаш заяви, че оценките за свършената работа ще се дават наесен. Специалистът говори преди началото на новия сезон. Както е известно, на 14 юли Берое ще се изправи срещу Верея.

„Все още не сме готови да даваме генерални оценки. Аз и моят екип не гледаме на този етап като подготовка. Това е предсезонен период. Нужно е да поддържаме ниво, за да влезем добре в първенството. Оценките ще ги даваме наесен“, каза Томаш.

„Не е тайна, че аз съм от хората, които обичат да притежават топката. Ще се опитвам да се надигравам с всеки един съперник. Ще се опитам да минимализирам грешките. Аз и екипът ми се опитваме да търсим баланса между резултата, стила и начин на игра, ще ни бъде трудно. Защото ние сме хора, които обичат да владеят топката“, каза още Томаш.

„Искам човек като дойде да гледа Берое, да види, че е работено, че има стил, че играчите знаят какво да правят. И отборът да стои точно като отбора“.

„Не може да се каже мач за мач. Трябва да се изгради стил и начин на игра“.

„Надявам се да вземем още играчи. Ние много обсъждаме. Трябва да сме убедени на 100 % за качествата на даден футболист. Точно сега не искам да допускаме грешките“, добави специалистът.

„За наше съжаление не можехме да ги наблюдаваме на живо. Опитахме да съберем информации за тях, да видим чисто футболните им и чисто човешки качества. Надявам се да сме направили правилния избор“, завърши Томаш.