Нападателят на Берое Мартин Камбуров за пореден път се превърна в герой за своя тим, след като донесе успеха срещу Витоша. Нападателят реализира двата гола при успеха с 2:1 в мача от 12-ия кръг на Първа лига.

Опитният футболист вече има 210 гола в елита на България, а след гостуването на Витоша беше избран за Играч на мача.

„Труден мач, както виждате от началото на първенството Витоша не е тимът от миналата година, имат точки, играят. Лошото е,че след наша грешка ни поведоха с 1:0 и трябваше да положим усилия, за да обърнем мача. Радващо е, че успяхме да отбележим, за да вземем трите точки, които ни убягват като гост от доста време. Важно е, че реагирахме през второто полувреме. Всеки подценява Витоша, но не са слаб отбор”, сподели Камбуров пред DIEMA SPORT.

На въпрос, какво ви каза треньорът на почивката, за да преобразите играта си, Камбуров сподели: “Александър Томаш ни каза, че ще пътуваме без автобус, пеш наобратно към Стара Загора. Не, шегувам се.”

„Имаме хубави мачове, с ЦСКА, предстои дерби. След това за Купата на България, дано момчетата да се върнат, да се запълни дупката и да имаме по-голям избор. Да, имаме контузени играчи, важни футболисти, всеки един липсва. Не съм аз човекът, който да говори за Владо Гаджев, един футболист като отиграе два пъти топката, и ми е ясен. Той сам говори за себе си, видяхте го, само на няколко тренировки е.”

„Пожелавам си да съм здрав, докато се чувствам добре, ще играя. Първите три отбора в класирането са доста качествени, във всички линии са много добри. Ще се подготвим за ЦСКА през тази седмица. Аз не деля мачовете, както беше важен днешният мач, така е важен и този с ЦСКА”, завърши Мартин Камбуров.