Наставникът на Берое Александър Томаш остана много доволен от победата на старозагорци над Черно море в мач от 8-ия кръг на Първа лига. Берое се наложи с 2:0 на стадиона в Стара Загора, а головете за домакините реализираха Педро Еуженио и Мартин Камбуров.

Берое изпусна да смаже слабия Черно море

„Винаги може по-добре. Ние винаги сме максималисти. Искам да поздравя момчетата за тази жадувана победа на наш терен, която ни убягваше досега. Тук, особено през първото полувреме, играхме по начин, по който искаме да играем“, коментира Томаш

Георги Иванов: Бяхме много слаби

„Можехме да си решим още мача през първото полувреме. Всичко се дължи на момчетата, които са отдадени изцяло. Има още някои, които не си вярват, но съм убеден, че колективът ще им помогне да го направят“, продължи той.

Голмайстор на Берое бе избран за Играч на мача

„Ключът днес беше целият отбор. Тези, които започнаха, които влязоха, дори и тези, които не бяха в групата. Това е пътят. Имаме неща, които трябва да коригираме. Днес победихме отбор, който до скоро бе лидер. Мисля, че ги надиграхме. Стремим се във всеки един мач да играем така както искаме“, каза още Александър Томаш.