Наставникът на Черно море Георги Иванов-Гонзо беше крайно разочарован от представянето на играчите си в мача с Берое. Варненци паднаха с 0:2 в Стара Загора, а домакините можеха да бият с много повече, ако бяха вкарали положенията си.

"Предвид играта ни, закономерно загубихме. Играхме слабо, губехме топката в средата на терена.Не играхме добре, опитахме се да се променим след почивката, но не ни стигнаха силите. На края отидохме повече напред, отворихме се и Берое на контри можеше да ни вкара и още голове", заяви Гонзо пред DIEMA SPORT и говори за ранната смяна на Старокин.

Берое изпусна да смаже слабия Черно море

"Старокин е с контузия, с проблем в адуктора е. Тези играчи не осъзнаха, че всеки мач трябва да бият съперника си, Берое се бореха повече и съвсем закономерно ни победиха", сподели още Иванов и говори за спада във формата на тима си след двете поредни тежки загуби.

"Напълно нормално е да загубим форма, имахме контузени за по 2-3 седмици. Около 7-8 човека не тренираха с нас, само два дни бяхме заендо. Но ако искаме да бъдем сериозен отбор, футболистите трябва да осъзнаят, че всеки мач трябва да дават максимума", заяви Иванов и разкри от какво е разочарованието му.

"Разочарован съм, защото не даваме максимума, а имаме играчи, които могат да играят футбол. Губим топката много лесно и създаваме шансове за контраатака на съперника. Разочарован съм и от определени играчи, и от отборната игра. Не съм доволен от мотивацията на самите играчи, няма да говоря с имена. Не показахме като отбор лицето си", заяви Гонзо и накрая говори за селекцията си и за предстоящия мач с ЦСКА.

"Сега целия мач бяхме под нивото, което имаме. Първо, сега ни очаква цяла седмица сериозни тренировки и ако всичко е наред, имаме сили да победим ЦСКА в следващия мач. При всички положения ще има нови, няма да са Нар или Бабатунде, друг ще е. Липсваше ни скоростта днес, трябва ни още един бърз играч. Ще видите в понеделник кой ще дойде", завърши Иванов.