Старши треньорът на Берое Александър Томаш определи прекаленото самочувствие и подценяване на съперника като ключово за поражението с 1:2 от Локомотив Пловдив в 12-ия кръг от Първа лига.

Димо и Дино вгорчиха купона на Камбуров

"Излязохме с прекалено голямо самочувствие и мислехме, че с оглед на резултатите досега Локомотив ще се победят сами. Това ни изигра лоша шега и по този начин трудно можеш да се върнеш в мача. Може би липсата на късмет и шанс, от три ситуации ни вкараха два гола. Дойдоха затова, което искаха и си го взеха. Ние бяхме бавни, безидейни, мисля, че всичко е в главата, ментално. Подходът ни в мача, че Локомотив сам ще се победи, ни изненада."

"Тази загуба само може да ни направи по-сили. Може би най-слабият мач, който ние досега сме играли. Трябва да работим, да сме отдадени повече, да сме наясно къде се намираме, в кой клуб, какво се изисква, защото не ми хареса поведението днес."

"Трябва да си тотален професионалист, а в България е трудно. Един мач се печели преди, по време и след мача. Сега трябва да покажем на футболистите, че не сме доволни, ако трябва да стигнем до санкции, не говорим за финансови. Трябва да си отдаден на всяка тренировка, всеки мач, за да трупаш увереност и самочувствие."

"Не разбори, директни разговори затова, че отношението е много важно. Камбуров е доказано име, професионалист, тренира по начин, по който много малко футболисти тренират у нас. Пожелах му да бъде здрав и да си поставя цели, когато постига една, да си поставя нова."

"Ръководството и аз се радваме да работим с младите, там отстъпваме. Нещата трябва да се получават от само себе си, резултатът е следствие на работата. Главите трябва да променим малко."

Относно бъдещето на Веско Пенев в клуба, Томаш коментира: "Това е също човек, който е изиграл над 200 мача за клуба. Дал е много. Подхождаме с нужното уважение. Той ще си взема решенията, той в момента има договор с нас като футболист и ще си изпълни договора."