Наставникът на Верея Александър Томаш не скри разочарованието си след загубата на старозагорци от Нефтохимик с 0:1 в последния мач от 24-ия кръг на Първа лига. Специалистът сподели, че е очаквал тимът му да вземе нещо на стадион „Лазур“ и добави, че отборът му е загубил без да е наигран.

„Очаквахме такъв развой на срещата - че ще бъде повече агресия и битка. Разочаровани сме от резултата. Оставам с впечатлението, че закъснявахме в някои ситуации и агресията не ни бе на ниво. Не се получи при нас. Мислех, че ще си тръгваме с нещо от тук (бел.ред. стадион „Лазур“)“, започна Томаш.

„Отбелязаха ни гол от тъч. Загубихме мача без да сме надиграни. Показаха повече агресия и така спечелиха. Чисто футболните достойнства бяха на заден план. Трябва да си гледаме повече футбола, а той не бе на ниво“, добави Томаш.

„Казах на Бандаловски, че единственият вариант при нас е да е централен защитник. Персонални оценки обаче не мога да правя пред камери“.

„Най-лесният начин да ми повярват играчите още повече е да има победи. Но победи със стил. Ако искаме нещо повече, трябва да надскачаме себе си, да търсим причините в себе си, да подобряваме играта си и да вървим напред“.

Запитан за колегата си Христо Янев, който е начело на Нефтохимик, Томаш каза: „Човекът работи, дава всичко от себе си, постига резултати, което за мое огромно съжаление в България е много важно“.