Наставникът на Берое Александър Томаш остана доволен от показаното от играчите си в мача с Дунав. Те надделяха с 1:0, но направиха изключителен брой пропуски и бяха лишени от далеч по-убедителна победа. Но това не притеснява специалиста.

"Доволен съм, момчетата се постараха доста. Не мога да преброя колко чисти положения направихме. Имахме малшанс пред гола, но взехме важни три точки. Поздрави за момчетата за играта и отношението им към мача", заяви Томаш пред DIEMA SPORT и продължи с анализа си на мача.

"За 2-3 дни времето се промени от +12 до -6 градуса и това не е лесно като атмосферни условия. Контролирахме мача, но е футбол, можеха да ни вкарат накрая, но чисто футболно съм доволен", сподели още Томаш и не пожела да разкрие какво не му е харесало в двубоя като представяне.

"Има неща, които не ми харесаха, но те ще си останат за нас в съблекалнята. Излязохме от един капан, в който сами се вкарахме. Сега гледаме напред, предстои ни тежък мач, ще трябва психологически да се освободим. Но съм доволен, ротации направихме, завършвахме атаките с по 4-5 човека, така че напипваме верния ритъм", сподели специалистът и разкри, че не е виждал подценяване сред играчите си.

"Ако си създал толкова положения, няма как да си подценил съперника. Просто с течение на времето става така. Това е психология. Но пак казвам,ч е чисти футболно съм доволен как си развивахме атаките. Но това, че не вкарахме гол не ме притеснява толкова, защото създадохме много положения", завърши Томаш.