Наставникът на Берое Александър Томаш коментира равенството 0:0 срещу Левски на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" в двубой от 23-ия кръг на Първа лига.

"Първо искам да честитя националния празник, очаквах преса от страна на Левски, типично италиански стил, със среден блок, бяхме подготвени за това нещо, играхме добре през първата част, липса на концентрация в определени моменти, трябва и малко повече самочувствие, в началото искахме да бъдем по-предпазливи, все пак играем на "Герена", доста добре подготвен тактически отбор, с работа нещата ще се получат", коментира Томаш.

"Доста далеч бях от ситуацията, ако е симулация, изгоря футболист, но няма да се оплаквам, няма да коментирам съдийството, тъй като не мога да променя нещата. Още когато се събрахме и говорихме, имаме футболисти, които искат да се докажат, гледам си моя отбор", каза още наставникът на Берое.

"Евротурнирите? Тук ми задавате въпрос, който може би не е докрай коректен. Засега го отклонявам, но ако имаме късмет и ни се открие възможност - защо не?", допълни специалистът.