Португалецът Тиаго Родригес отбеляза две попадения в последните два мача с екипа на ЦСКА - срещу Ботев Пд (6:2) и срещу Локомотив Пд (4:1). Официалният сайт на ЦСКА представи 25-годишния халф от различен ъгъл.

Тиаго е вече един от любимците на феновете на ЦСКА, тъй като се понрави с отиграванията си на терена. Ибериецът призна, че е наясно какво означава дербито с Левски за всички привърженици и знае, че това е мач с голям заряд.

Португалският футболист на ЦСКА сподели, че предпочита домашния уют пред шумните заведения.

Един от най-скъпите му спомени е спечелената Купа на Португалия с Витория Гимараеш през 2013 година, но се надява успехите му с ЦСКА да бъдат още по-големи.

Куршумът на Тиаго Родригес - безапелационен №1 за 3-ия кръг

Прецизен прехвърлящ удар на Тиаго донесе преднина на ЦСКА

„Избрах да дойда в ЦСКА, защото това е най-големият клуб в България. Всичко тук е фантастично. Феновете са просто невероятни. Искам да ги поздравя. С тяхната подкрепа се чувстваме силни.“

„Най-добрият момент във футболната ми кариера до момента бе с Витория Гимараеш. Тогава през 2013 година взехме Купата на Португалия. Това беше първата купа на страната за Витория в цялата му клубна история. Точно затова емоцията бе голяма. Не само за феновете, но и за целия град.“

„Рубен и Симао ми разказаха за дербито между Левски и ЦСКА. Във всяко първенство има подобно съперничество. Винаги е удоволствие да играеш в подобни мачове и да покажеш най-доброто, на което си способен. Като човек съм домошар. Обичам да бъда у дома заедно със семейството си. Със съпругата ми обичаме разходките, да опознаваме нови места. Но най-много обичам да си стоя вкъщи", сподели Тиаго Родригес.