Португалецът Тиаго Родригес бе категоричен, че е искал да остане в ЦСКА и със съотборниците му работят, за да спечелят титлата.

„Изиграхме много добри мачове с всички отбори. Трябва да работим още повече, за да се справим във втората част на първенството сега”, заяви пред Дарик радио Тиаго Родригес преди началото на втория етап в Първа лига.

„Трябва да влизаме още по-здраво в мачовете и да опитаме да решаваме всичко с тези мачове. Ние искаме да печелим всички двубои. Не винаги е възможно, но ще влизаме здраво и само победата ни интересува”, каза Родригес за битката за първото място с Лудогорец, както и за Купата на България.

Тиаго обеща: ЦСКА ще продължи да побеждава

Попитан какво е променил Любо Пенев след треньорската рокада, Тиаго Родригес сподели: „Нови идеи, различни стилове на игра. Ние футболистите винаги трябва са правим това, което изискват треньорите. Аз и всички футболисти ще работим всеки ден, за да може да получим най-добрите резултати.

„Наистина прекрасни фенове имаме. Подкрепят ни много и се борят да бъдат 12-ия играч”, заяви още португалецът, а по повод информациите преди време, че може да се раздели с ЦСКА, Родригес коментира:

„Бях казал, че искам да остана тук с ЦСКА. Главата ми винаги е била тук и исках да подпиша, и да остана в ЦСКА. Ние работим, за да спечелим титлата.”

Агентът на Тиаго Родригес: Не сме преговаряли с Легия

27-годишният футболист сподели, че семейството му се чувства добре в София. „Познаваме града. Обичаме да се разхождаме със съпругата ми”, каза Тиаго Родригес.