Агентът на Тиаго Родригес – Жозе Мендеш отрече информациите, че са водени преговори с Легия Варшава.

Мендеш разкри, че новият договор на Тиаго с ЦСКА е за период от три години и португалският футболист е много доволен от това.

Имахме очаквания да се случи това от известно време. Всички страни се съгласихме да подновим договора. Тиаго е много щастлив в България и ЦСКА. Отношението към него винаги е било много добро и това го прави щастлив тук. Това е причината да иска да продължи с клуба. ЦСКА също обявиха ясно, че имат волята той да остане тук. Остана само да дискутираме новите условия по договора му. Днес той е много доволен, а и ЦСКА - също. Поднови за още три години и продължава да работи. Естествено е, че не мога да дам повече информация за неговия договор и условията. Мога да споделя, че подписа за още три години и той е много доволен от това.

Отборът на Легия Варшава имаше интерес спрямо Тиаго. Може ли да разкриете дали е имало такъв интерес? В полските вестници пишеше, че Легия са били готови да платят 2 милиона евро на ЦСКА. Каква е истината?

Това, което аз мога да кажа, че Тиаго е футболист с много качества и е съвсем нормално да има интерес към него. Много клубове демонстрират интерес за подписа му. Мога да гарантирам, че нито Тиаго, нито ние като негови агенти никога не сме влизали в контакт с никого от Легия. Никога не са показвали интерес, не са пращали оферта. Ние също сме чели какво се пише тук в България, а и в Португалия, но никой никога не се е свързвал с нас. Сигурен съм, че тази информация не е била вярна. Различни отбори са показвали интерес спрямо него, защото той е добър футболист. Други отбори са ни питали за условията да го привлекат. Тиаго винаги ни е твърдял, че е щастлив в България и иска да продължи тук. С ЦСКА стигнахме до споразумение и днес подновихме договора му.