Един от героите за ЦСКА в мача с Ботев Тиаго Родригес анализира представянето на тима си при победата с 4:1. Според Играча на мача, спокойствието и увереността в тима му са си казали думата.

"Повече самочувствие и спокойствие имахме преди почивката, вкарахме два важни гола. След това ни беше по-лесно след подновяването на играта", заяви халфът пред DIEMA SPORT и разкри как се е стигнало до попадението му.

"Аз опитах да направя преса на съперника, той ритна топката в мен, тя така се отклони, че успя да влезе в мрежата и стана красив гол", сподели португалецът и коментира как се е справил отборът с отсъствието на наказания топреализатор Фернандо Каранга.

"Ние имаме много футболисти с класа, които работят всеки ден здраво. Когато Каранга не може да играе, другите влизат и помагат на отбора", сподели още Тиаго и говори за предстоящия мач с Лудогорец в Разград.

"Не мисля колко гола имам, мисля само за победата и резултатите. Ще работим здраво тази седмица и ще опитаме да направим това, което се изисква от нас, за да победим", завърши полузащитникът.