Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев призна, че е получил предложение за нов договор с тима на шампионите, но все още двете страни не са си стиснали ръцете. Бранителят сподели, че неговото желание е да остана на „Лудогорец арена“ и през пролетта. Терзиев говори след първата проверка на шампионите срещу Ботошани, спечелена от разградчани с 2:0.

„Получи се добра проверка като за за първи мач. Беше важно да се опазим здрави и да се вложим максимално физически. Мисля, че контролирахме мача, нямаха кой знае какви положения пред нашата врата. Най-важното беше треньорите да видят физическите ни възможности и кой докъде е стигнал“, коментира Терзиев.

Физическите ми възможности за този етап от подготовката са добри. Трябва да се влагаме в тренировки и мачовете, защото конкуренцията в Лудогорец е голяма. Има умора в краката, тренираме по два пъти, но това са изискванията на треньорите. Цялата ни подготовка е насочена върху мача с Милан и втората част на шампионата. Тази година конкуренцията е много голяма“, продължи той.

„Мога да говоря само за себе си. Имам предложение за нов договор. Само трябва да се разберем. Аз съм дал много н Лудогорец, както и клубът на мен. Най-важното за мен е да играе в колкото се може повече мачове през пролетта. Това е фикс идеята на всеки един футболист. Моето желание е да остана, трябва да се разберем. Атмосферата в отбора е добра, колективът е добър, за момента няма нови. Няма групички и не се делим. Ние сме като едно цяло“, каза още Георги Терзиев.