Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че от футболния съюз се мъчат да спрат тим.

„Мисля, че и днес стопроцентова дузпа пак не ни дадоха. Мъчи се по всякакъв начин отборът срещу нас да бъде оставен в мача и ако може ние да направим грешка, което беше на косъм във Варна да стане”, коментира Стойчо Стоилов след победата на ЦСКА над Дунав с 3:0 в мач от 10-ия кръг на Първа лига.

ЦСКА не се спира, записа осма победа в Първа лига

„В момента ме радва, че правим осма поредна победа за първенството, но през първото полувреме излязохме малко отпуснати и има какво да се желае още от играта на отбора”, каза още Стоилов.

„Не искам да коментирам, защото вече една година мен ме заболя устата да говоря. След мача във Варна мисля, че няма какво да коментираме съдиите. Там вече паднаха всички маски и се видя, че по всякакъв начин футболният съюз мъчи да ни спре”, заяви Стойчо Стоилов и добави:

„Ще видим колко сериозен претендент сме накрая на първенството. В момента сме в добра форма и аз ще се радвам да може да я поддържаме до края.”

Попитан дали „червените” имат кандидат за предстоящия конгрес на БФС и ще подкрепят ли настоящето ръководство, Стоилов отговори: „Този въпрос не е към мен. Аз не мога да дам мнение по този въпрос.”