Спортният директор на ЦСКА Стойчо Стоилов прие с достойнство поражението от Левски с 0:1 на Националния стадион Васил Левски.

Той не обвини старши треньора в допуснати грешки, но не пожела да коментира какви мерки ще бъдат взети в клуба след поражението.

"Ние играхме слабо. Не знам все още защо, но има спортно-технически щаб, който да отговори на този въпрос. Не съм видял треньорски грешки. Мисля, че можеше да влезем по-мотивирано в тоя мач", сподели Стоилов след срещата.

„Имаме добър отбор. Силата ни се крие в колектива. Имаме добре окомплектован отбор, това е отборът. Няма да ни се отрази, че не сме на върха. Ще видим какви мерки ще вземем. Притеснително е, че не взимаме мачовете с преките конкуренти. Не сме се отдалечили от титлата. В преките двубои загубихме, така че отстътпваме в нещо, но трябва да се направят необходимите изводи", каза още Стойчо Стоилов.

"Първенството е още в началото, има много мачове в първенството, плейофи, всичко е в нашите ръце за битката за титлата", завърши Стоилов.