ЦСКА се възражда и това предизвиква страх сред съперниците, каза главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов в интервю за CSKA.BG.  Той подчерта и каква е основната задача на ръководството - изграждане на онази дисциплина в отбора, каквато е имало, когато той игра за "червените". 

Стоилов призна, че "червените" трудно ще се преборят с Лудогорец за титлата този сезон, като целта е класиране за евротурнирите.

"Винаги има какво да се желае, но трите нови попълнения са футболисти с много добри качества от силни първенства. Имахме желание да привлечем други играчи, но това е максимумът, който можехме да извлечем от трансферния период. Срещнах доста трудности, които досега в моя 15-годишен опит не съм срещал при привличането на играчи", каза Стоилов. 

"Отборът има голям потенциал, който показа в доста от контролите. Ще изградим силен и балансиран отбор, който догодина трябва да преследва целите, които прилягат на ЦСКА.
Всички играчи в ЦСКА имат качества, въпросът е да ги покажат. Който не оправдае доверието, се разделяме с него.

Целите за този сезон - да играем в Европа. Не е нормално да говорим за титлата още тази година, предвид разликата в точките с Лудогорец", каза още Стойчо Стоилов. 

"Когато дойдох 90-а година на "Българска армия" като футболист, това беше истинският ЦСКА, който сега се мъчим да възродим. Имаше военна дисциплина, бяха събрани много добри футболисти и организацията беше на добро ниво. ЦСКА вълнува много хора в България. Нормално е да се коментира ЦСКА. Атаките идват от определен кръг и си го обяснявам като усещане на страх, че ЦСКА се възражда", завърши Стоилов.