Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов, заяви че "червените" са играли слабо при победата с 2:1 срещу Етър, но в крайна сметка успехът е напълно честен и коректен.

Спешно се търси грес за ЦСКА

"Преди 3 дни играхме в Русе на тежък терен, днес беше трудно. Не играхме това, което аз очаквах, но поне взехме мача честно и коректно за разлика от един друг отбор, на който външни фактори помогнаха да спечели в Стара Загора", заяви Стойчо Стоилов.

"При гола на Етър Сърмов игра с ръка, но не смятам, че съдията действа умишлено в случая. Има много напрежение върху съдиите напоследък, но то не идва от нас. От друго място е. Днес играхме слабо, но си има причини, отдавам ги на физическата умора", допълни той.

Жокер спаси ЦСКА срещу Етър

"След 3 дни ни чака друг тежък мач в Благоевград. С оглед на това съм доволен, че си взехме мача честно и заслужено. За разлика, пак повтарям, от един друг отбор, който последните си 2 мача ги печели с безпрецедентна помощ, както един техен ръководен фактор се изрази. Шефът на съдиите не е бил фактор, че да се промени нещо. Щом Боби Михайлов знае кой от президентите звъни на съдиите, да излезе и да каже", каза още Стоилов.