Легендата Христо Стоичков за пореден път призова феновете на ЦСКА да напълнят Националния стадион "Васил Левски" навръх 70-годишния юбилей на ЦСКА.

Той беше на "Васил Левски" за генералната репетиция за шоуто, на което зрителите по трибуните ще станат свидетели преди старта на двубоя с Лудогорец утре (5 май) в 20:00 часа.

"Вече повече от 25 000 души закупиха своите билети за мача, а близо 8 000 фенове заявиха своите билети онлайн. Билетите за секторите А и Г бяха разпродадени. Очаква се повече от 35 000 зрители да присъстват на стадиона", пише официалният сайт на ЦСКА.

Цените на билетите, които са със специален дизайн, са както следва:

- Сектор Б - 7 лева
- Сектор В - 19,48 лева
- ВИП ложа - 1948 лева 

Билетите са в продажба в мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на "Арена Армеец". 

Утре касата до фен магазина на "Българска армия" ще отвори в 10:00 часа, а касите на Националния стадион - в 14:00 часа.

Децата до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.

Абонаментните карти важат за двубоя.

Притежателите на абонаментни карти могат да вземат своите покани за юбилея между 11:00 и 16:00 часа от офиса на администрацията на "Армията", който е в крилото над съблекалнята на мъжкия отбор.

Картодържателите за секторите А и В на "Българска армия" ще получат покани за същия сектор на Националния стадион. На картодържателите за сектор Г не са необходими покани, те ще влизат на стадиона с абонаментните си карти през вход 21 и 22.