Наставникът на Левски Славиша Стоянович коментира разочароващата загуба на тима с 1:2 от Берое в двубой от 20-ия кръг на Първа лига.

"Разочаровани сме, всичко, което се случи в последния месец, месец и половина, имаше играчи, които не направиха добра подготовка. Това не ни помогна да се справим с темпото и да бъдем на необходимото ниво. Изравнихме резултата, стана 1:1, имахме идеи да отбележим, само минута след гола, допуснахме нов гол. Допуснахме липса на концентрация, аз съм треньор, който има достойнство, знам какво е отговорност, това не е алиби", коментира Стоянович след загубата. 

"Със сигурност ще се видя с ръководството, ще поговорим защо се стигна дотук, аз ще кажа какво мисля за моята отговорност, която трябва да поема", коментира Стоянович.

"Не търся грешки в другите, не търся алиби, за това, че не съм провел подготовката или нямам играчите, които съм искал. Не успях да намеря точните 11, не изградихме стил. Видимо сме уморени, не сме свежи, няма бърз преход, нямаме самочувствие. Ние сме Левски и трябва да намерим решение, длъжни сме да го направим за феновете, които и тук дойдоха да ни подкрепят", добави той.

"Утре ще бъде завършен анализът и ще мога да кажа на всички и ръководството на клуба, когато избираш футболистите трябва да правиш това по качества и характер. Давам си сметка, има играчи, които не са провели подготовка, има и играчи, които бяха контузени един-два пъти. Ще видим какво ще се случи утре, ще видим каква отговорност ще бъде поета, имам забележки към някои футболисти".

"Ситуацията не е приятна, ще видим какво ще се случи в следващите дни, ситуацията не е приятна и за феновете. Трябва искрено да погледнем на тази ситуация. Не съм тук да правя революция или организация на клуба, тук съм да работя на терена. Трябва да видим каква ще бъде философията за втория полусезон", каза още наставникът на "сините".