Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира, че никога не е казвал, че ще напуска клуба. Както е известно, такива публикации се появиха по-рано в медиите, а специалистът обясни, че е разговарял с възпитаниците си на по-висок тон, но никога не е ставало дума, че ще си тръгва.

Сърбинът сподели амбициите си да постигне значими резултати със „синия“ гранд и коментира поражението от Монтана с 2:3 в контролна среща, състояла се на „Георги Аспарухов“.

„Не беше добре, изгубихме след три тежки тренировки, искахме да изпробваме различни тактически варианти. Дадохме шанс на момчета, които не играят често. Не сме очаквали да изгубим така и да правим такива грешки“, започна Стоянович.  

Нганьони напусна контролата през втората част принудително, а специалистът бе запитан ясно ли е какво е състоянието му:  „Не знам все още. Сигнализира, че има проблем и го заменихме. Лекарите ще кажат“.

Славиша Стоянович

източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев

Във връзка с публикациите, които се появиха в някои медии, че специалистът е заплашил играчите с напускане, Стоянович внесе яснота:

„Имали сме разговори с играчите, но не съм казвал, че ще напускам. Имам договор и искам да направя много с Левски. Трябва да сме спокойни. Нека вървим стъпка по стъпка. Бяха на по-висок тон разговорите в съблекалнята“.

Юношата на Левски Ники Михайлов, който в момента е без отбор бе на стадиона и изгледа двубоя в компанията на боса на клуба Спас Русев.

„Не знам дали Ники (Михайлов – бел. авт.) ще се върне. И аз знам това, което и вие. Трябва да дискутираме с клуба, с треньора на вратарите (Валентин Захариев – бел. авт.) и тогава ще видим“.

Николай Михайлов

източник: LAP.bg

„Не сме зачеркнали Полачек и Митрев. Те тренират с нас. Днес дадохме шанс на Ники Кръстев. Сега ще анализираме представянето му и ще преценяваме. Имаме проблем на тази позиция, видно е за всички. За момента Кръстев е решението“, завърши Стоянович.