Играчът на мача Стивън Петков коментира успеха на Ботев над Верея с 2:0 в двубой от 35-ия кръг на Първа лига, първа шестица.

"Искам да споделя наградата с двамата ни капитани Лъчезар Балтанов и Тодор Неделев, които ми помагат от първия ден, от който съм в Ботев. Двата тима не играеха за нещо, първото полувреме вкарахме един гол, второто пак и си затворихме мача, работата ми е да бележа", коментира Петков.

"Дори малкото игрови минути, които имах ми даваха стимул, идеята ми е да се надграждам във всеки един мач, и да се махам вече, от държавата да се махам, а не от Ботев. Благодарих на всички "жълто-черни" фенове, уважаван съм от тях, благодаря им", добави той.

"Реализирането на голове дава необходимото самочувствие, но обещах на феновете 20 гола, искам да съм голмайстор, но този сезон няма как да е, чувствам се страхотно", коментира още Петков.

"Като свърши първенството, ще видим какво ще е бъдещето ми. Нека да има оферта от друг отбор, пък ще видим. Идеята ми е друга", завърши изказването си голмайсторът на Ботев.